Det har varit bråda bakdagar här hemma hos oss. I söndags slog jag på stort och gjorde Mozzas pizza-deg. Började med den redan åtta på morgonen. Här på eftermiddan är det dags för första degen att bakas ut. Den ville pappa Henrik ha. När jag sa att det nog var bättre att baka ut den på spaden. Och lägga ingredienserna på degen på spaden sa han att "det verkar väl onödigt, så gör ju inte pizza-bagarna".
Och även om han nu visste att det nu inte skulle gå att föra över pizzan med ingredienserna till spaden kunde han inte erkänna att han hade fel...
Jodå, jag skrattade rått.
Nämen, det blev ju en Calzone! Och så har vi en liten kalsong-bagare där i bakgrunden.
Samma dag bakade vi bullar. En s.k. HCHF-dag. High Carb High Fat. Bra på alla sätt och vis.
Caesar mallig över sina små gull-bullar.
Och idag bakade jag ett supersmarrigt rågbröd kryddat med Anis och Fänkål. Det blev hur bra som helst! Svårt att hitta goda rågbröd här annars...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar