måndag 20 december 2010

Frågestund?


"M.L" efterfrågade en frågestund för ett par dagar sen. Nu är det dags. Är det någon som har några frågor? Fråga på i så fall!

13 kommentarer:

chippas sa...

varför får ni julkort av the obamas?

chippas sa...

hur kom ni på era barns namn och hur lyder deras hela namn?

Hsbj sa...

Vill först och främst tacka för en väldigt givande blogg. Du förgyller min gråa vardag! Sen vill jag fråga dig lite om skillnaderna mellan ett och två barn. Är lite sugen på att skaffa ett till, men jag vet inte riktigt...

Unknown sa...

Tack för en underhållande blogg. Hur länge har du bott i Amerikat? Hur känner ni svenskor varann, ex. du och Jennie? Vilket är det häftigaste stället du besökt världen över?

Anna sa...

Vad jobbar du med? Hur kommer det sig att ni bor i lA och hur länge har ni gjort och ska ni göra det? Hur lärde du känna Jennie Hammar?

lottasworld.blogg.se sa...

Vilken är den allra bästa julklapp du någonsin fått och vad är den finaste present du fått av din man? Tack för din härliga humor och blogg!

Unknown sa...

Vet inte vad jag ska fråga, ville bara säga att du har en mysig blogg. En rolig och lite annorlundare vardag att följa

chippas sa...

Vilka år är du och din man födda?

Anna sa...

Tack för superbra blogg!
Vi funderar på att kanske flytta till Sydafrika med våra två småbarn (båda under 2 år). Men när jag tänker på att man inte har samma trafiksäkerhet som t.ex bakochframvända bilbarnstolar som i Sverige, så får jag panik. Är detta något du har reflekterat över?
Jag stör mig också på att man inte får mat på dagis/skola utomlands och att de flesta får mackor till lunch jämt. Är det meckigt att fixa schysst lunch att ta med till dagis?

sissih sa...

Älskar din blogg! Vill gärna se bild på dina vigselringar och lite info om blingblingsize på diamanten. Härligt med lite glamm!

Unknown sa...

Vill bara tacka för en kul blogg. Ramlade in här för ett år sen via Jennie Hammars blogg och tittar in ibland. Har inte riktigt vant mig vid bloggar ännu, utan känner min nästan som en "gluttare". Men anledningen till att man har en blogg är väl att man vill ha "läsare"? Eller hur tycker du? Nåja, roligt i alla fall att få lite L.A feeling mellan varven. Tack.

Charlotte sa...

Hej och tack för en mycket härlig blogg!! Känner du några som är intresserade av att ha en (svensk) barnflicka över sommaren? Mvh Charlotte

Unknown sa...

för- och nackelar NYC/LA?
(nämn inte vädret!)