onsdag 26 juni 2013

Lisa och tjejerna!

Igår fick vi finbesök! Lisa och gulligaste skruttungarna Elsa och Signe kom ut. Mulet var vädret när jag hämtade dom på vid bryggan.
Men bara en liten stund efter att vi kommit ut till ön igen slog solen igenom. Bad och fångande av småfisk hålls det på med här.
Fika och prat prat prat. Lisa bor i Sydafrika och jag i LA - många utlandsjämförelser blir det. Caesar till vänster där bakom i nya lianen. Han är George of the Jungle.
Signe sötnos.
Skål i Chablis.
En otroligt mysig dag fick vi!

3 kommentarer:

Viktoria-Pinkpastry sa...

Jag köpte family living (trots att jag inte hör till målgruppen) vilket underbart reportage! En av anledningarna till att jag läser din blogg att jag älskar inredningen. En lite kul grej, de var hemma hos mig och gjorde inredningsreportage för någon månad sen (finns länkat på min blogg). Lite kul att vi svarade lite lika typ att man inte kan ha för många lampor. Vi brukar också säga slottsstilen ha ha. Som du säkert kan gissa ser jag gärna mer av ditt hem = )

Anonym sa...

Vilka jetset flickor ni är, ni verkar leva ett äventyrligt liv:) Vem är din snygga vän Lisa som bor i Kapstaden, kan du inte berätta lite mer om henne? Karin, du är snygg som vanligt. Använder du möjligtvis dig av Britt Eklands träningsteknik baklängesgång för hålla dig fresh:)? Den verkar vara populär i LA:):)

Karin sa...

Victoria - Tack! Ska kolla in din blogg!

Anonym - Lisa ar min gamla bastis sedan vi var pyttesma. Och nej, jag baklanges-gar inte....