fredag 24 juli 2009

Pärlor åt svinen

Som plåster på korv-såren från lunchen satte jag i alla fall ihop ett härligt delikatess-bord till när bygget var klart för dagen.
Arbetslaget som var helt slut, vrålhungriga och möra tyckte att det var att kasta pärlor åt svinen. Eller kotletter åt hundarna eller isbergssallat åt grisarna. Eller vad man nu säger.
Harry åt i alla fall sina salta pinnar med stor inlevelse och glädje.
Sen blev det bad i tunnan.

2 kommentarer:

Gunilla, Woodstock sa...

Hej Karin,
Jag har foljt din blogg ett bra tag nu. Den ar for harlig och jag gillar din humor om det mesta. Du har en fin liten familj med jatte sota pojkar. Eftersom jag bor i USA och narmare bestamt Woodstock just nu sa har jag foljt med intresse aven under er tid i NYC.
Jag var tvungen att skriva till dig i dag da jag fick syn pa er lagenhet pa Daffys.com ( click on apartment)De har ett "lotteri" dar man kan fa bo formanligt i just den lagenheten under en manad. Jag tror att du kanske skulle vara intreserad av att ta en titt dar. Du kanner sakert redan till Daffy's affar dar man kan gora fynd om man har tur. Jag saknar Stockholm och svenska sommaren men njuter av att se alla dina fina sommar bilder. Tack! Keep up the good work!
MVH Gunilla

Karin sa...

Hej Gunilla!
kul att du läser bloggen!
Ja det är lite lustigt det där med Daffys, de var där o fotade lägenheten ett par dagar innan vi skulle flytta ut. Ska gå in o kolla på sajten.
Karin