lördag 15 januari 2011

40 runt hörnet

Henrik har alltid rätt. Enligt sig själv. Och väldigt ofta slarvar han själv bort sina egna saker, och försöker sen inbilla mig att jag lagt bort dem. En annan sak han gör är att han glömmer saker. Här promenerar vi förbi ett superturkost hus som ligger i våra hoods. Det är svårt att missa detta hus. Och bara under de senaste två månaderna har vi säkert promenerat förbi här typ tre gånger.
Och varje gång säger han: "Oj, det här måste vara nymålat!"

3 kommentarer:

Ulrica sa...

Ha ha vad kul!

Lilla familjen Adman-Sundqvist sa...

Hihi! Inte lätt inte :-)

Du har ju en phil&teds vagn. Hur funkar den till två barn tycker du? Ser den där under någonting? Om den uppe somnar, kan man inte fälla ner den va? För då får en under ryggstödet i huvudet, eller?

Kan du inte visa hur den ser ur med två barn och så? Snälla!

Det e ju en djungel av vagnar!

Kramar!

Karin sa...

Jag älskar Phil & Teds vagnen. Så nöjd med det köpet! Köpte den när vi var i NY och födde Caesar där, gatorna var så trånga så en riktig dubbelvagn hade aldrig funkat. Men nu hade jag kunnat ha en dubbelvagn, men skulle aldrig byta. Den är så enkel och smidig att ta med sig och runt med. När den uppe somnar kan man fälla ner lite grann så att det blir bekvämt halvliggläge och den under kan också fällas ner lite. Och det brukar aldrig bli bråk här om vem som ska sitta under resp överst. Men de vet ju inget annat...