tisdag 11 januari 2011

Dagar som inte går till historien...

Vi har haft ett par såna dagar nu. Caesar har varit sjuk och det har bidragit till stora delar husarrest. Jag passade på att lyfta ur barnstolarna i min bil för en liten dammsugning. Det här är vad som låg därunder, gulligt.
Det är ju helt klart en av anledningarna till att man skaffar barn.
Vi kom ändå ut på en biltur i helgen. Vi försökte hitta en sjö i Beverly Hills som Lars pratat om. Hittade ingen i BH, men här har vi en - i Bel Air. Ser jag inte för pigg och härlig ut?
Det har lagats mycket nyttigt som åkt ner i magen. Här har vi lördagens Wallenbergare, vi har också fått Pulled Pork, glass och godis i stora lass.
Beavis & Butthead. Finns nog inga barn som sett mer TV eller film under helgen än dessa två. Bakom dem ser ni "kanin-filten", som Henrik kallar den. Sjukt härlig present från mamma och pappa.
Allt kulminerade i ett besök på akuten igår natt med Caesar. Då hade han knappt fått behålla någon mat eller vätska på 5 dagar. Han ville bara ligga och mysa eller sova. Inte likt Caesar, även om det var mysigt. Idag är det i alla fall bättring i sikte...

4 kommentarer:

Ulrica sa...

Du är skit snygg kanske inte på den bilden men i verkligheten :).
Skönt att det är på bättringsvägar och ungarna trots sjukdom är vrålsöta!!!!
Kram på dig och du är inte ensam att ha det "gulligt" i bilen...;)

Anonym sa...

Din blogg är så himla ärlig och bra!

emelie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karin sa...

Tack Ulle!

Och Kominken också!