måndag 20 juni 2011

The Waiting...

Nu kör vi sista avsnittet av The Killing - också kallat The Waiting... som vi väntat på upplösningen. Vem är mördaren???

6 kommentarer:

Karin S sa...

Oj så spännande det var??! Men vem e mördaren....?

Karin sa...

Ja vem är det??? Vi har ett tag trott att det är Darrens närmste man. Jag har också trott på att det är mammans syrra ett tag. Men nu är jag osäker på det mesta.

Karin S sa...

Men jag tänkte ett tag att det var den där tjejen som jobbar med congressman (som han oxå ligger med?)...och varför är Kinnaman så lurig i slutet?? Men det kommer väl en till säsong? Eller hur?

Litt deg, litt meg sa...

Jeg vet, jeg vet!

Karin sa...

Karin - jag har har också tänkt att det var hans tjej. Men nu tror jag inte alls det. Det är ju tydligt att kinnaman är anställd av ngn större makt med bortkollrar-planer. Det är helt sjukt vad klurigt det är faktiskt. Man kommer få reda på det i nästa säsong i alla fall. Det vart ramaskri i usa - folk säger att det är den sämsta säsongsavslutningen ever. Såklart, det är jobbigt att vänta på något.

Litt deg, litt meg - vem är det då???

Karin S sa...

Men vem var det som satt i bilen som plockade upp Kinnaman? Och mailen från Orphius eller va avändaren hette som kom till Congressman, var det inte han som var O? Jag fattar inte...Så snurrigt!