söndag 23 december 2012

Dagarna innan Julafton

Här vare eld. Pyromanerna har varit i farten varenda kväll. Med min man i spetsen.
Det har varit film och mys i soffan.
Det har ätits. Här är Boris på finlunch på Gripsholms Värdshus.
Det går inte en minut utan att man tänker på Love. Och igår när vi satt här på Gripsholms Värdshus börjar de plötsligt spela Ted Gärdestad och bland annat Sol, vind och vatten. Det är en av Loves absoluta favoritlåtar och den sjöngs av Martin på begravningen. Det var speciellt. Mitt i vintern och på detta ställe.
Två av mina favoriter.
Och idag är det Julafton. God Jul!

5 kommentarer:

Åsa sa...

Karin, jag är så himla ledsen att läsa om er förlust! Ni ska vara så tacksamma för att ni har en fantastisk familj med en varm sammanhållning. Det bästa. Jag kan inte sätta mej in i hur svårt detta måste vara, när barn i ens närhet dör. Ofattbart. Skickar varmaste varmaste kramarna. /åsa k

Eleonor sa...

God Jul Karin!
Hoppas att du och hela din familj får en fin jul tillsammans med massa värme och kärlek.

Nina sa...

Hoppas ni fick en fin jul trots saknaden och sorgen. Tänker så mycket på er trots att jag inte känner er.
Kram

Anonym sa...

Jag har följt din blogg några år för att jag tycker att du skriver så underhållande, och fint. Du beskriver din relation med dina barn på ett så nära och fint sätt.

Att läsa om er förlust är så himla gripande. Du fortsätter att beskriva det som hänt på ett sorgligt men samtidigt så vackert sätt. Din beskrivning av att hur sorgligt det än är, så fortsätter barnen att vara barn,livet fortsätter och ni minns tillsammans. Gripande och vackert.

Tack. /Malin-Malin

Karin sa...

Tack för alla era fina kommentarer! kram karin