söndag 20 januari 2013

Igår och idag

Det är långhelg i USA denna helg - imorrn är det nämligen Martin Luther King Day. Långa helger är det bästa som finns. Igår körde vi avslappnad middag i kalinkerna som barnen kallar kalsongerna.
Det bjöds på Pulled Pork som legat i grillen HELA dagen. Så sjukt gott. Till det kokade jag vitkål som smaksattes med smör, salt och peppar. Och sen blev det glass-strut.
Idag. Caesar bor i sin pyjamas. Matar här fisken. Och snart ska vi på brunch hos Issa och Filip. Solen skiner. Och allt är så bra som det kan vara när man har en sorg i hjärtat. Jag längtar vansinnigt mycket efter min syster. Vill vara med henne och ta hand om henne. Men hon vet att jag finns för henne närsomhelst, var jag än i världen är.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Så mysigt ni verkar ha det.
Middag i kallingar :).

Förstår verkligen att du saknar din syster och vill vara nära henne och finnas där för henne, vilket du (precis som du skriver) såklart alltid gör var du än är.

Jag "halkade in" här, på din blogg av en slump och har sedan följt dig under ett par år och tycker det är så trevligt att läsa och följa erat liv, eran vardag "over there"!
Det är en rätt skön kontrast(erat liv i glammiga LA) till mitt och min familjs vardagsliv i en småstad i Norrland :).
Så olika men ändå så lika...då vi båda är småbarnsmammor till två yrväder(jag har två underbara döttrar- 4 och 6 år), är 30+ och med män som jobbar i "mediabranschen" (ok, din man något mera framgångsrik än min då kanske..:)) och har ytterst svårt att släppa sina mobiler ur hand och sikte....;).
Ja iallafall rolig läsning helt enkelt!

Tårarna har runnit när jag har läst det du har skrivit om den fruktansvärda sorgen som har drabbat din syster och hennes familj, sorgen som har drabbat er.
Du har skrivit och skriver så vackert om allting, om din kära systerson, om alla känslor.

Jag ville bara skriva några rader om det....så.

Ha det så gott och ta hand om dig! /Lisa

Karin sa...

Hej Lisa!
Det var verkligen fint att läsa dina rader! Tack så jättemycket!
Karin