tisdag 12 mars 2013

Dagen

Åt lunch med Malin, Issa och dagens födelsedagsbarn Josefin. Väldigt mysigt!
Ja, gör det bara!
Mötte sen upp med Henrik på skolan. Och så gick vi och tittade på när Harry hade karate-uppvisning.
Sån duktig liten gullgroda.
Efter önskemål från Harry åkte vi ner till La Brea Tar Pits för att titta på urtidsdjuren. Och skådade denna vackra fjäril det första vi gjorde.
Vi hade skotrarna med oss. Barnen sprang och Henrik och jag rullade.
Det är väldigt fint därnere.
Sen hoppade vi in en sväng på Page Museum. Och Harry och Caesar myglade sig in i en boy scout-grupp. Ingen anade att de inte var scouter.
Gigantiska betar det där.
Vägg med varghuvuden.
Sen tog vi en gruppbild i fotoautomaten. För ni ser väl att det är en gruppbild, och inte bara ett foto på en i familjen?

6 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken härlig dag! Jag har aldrig varit i de där tar-pitsen, men vill! Jag har läst om dem i en Harry Bosch-bok, faktiskt. Nästa gång jag är i LA får jag åka dit. Fotoautomaten verkar ju festlig, också1 ;)

Emilia sa...

Hej Karin!

Brukar läsa din blogg för det är spännande att följa ett "vardagsliv" för en svensk familj i LA. Tycker din blogg på ett fint sätt lyfter fram just det magiska med vardagen, kombinerat med spännande utflykter och livsnjutning. Och nu, Mister Bister! Har själv en ragdoll, som vi haft i snart två år och han är helt klart vårt favoritfotobjekt! En fin, kärleksfull katt så jag förstår helt er faschination och tycker att det är jättekul att se likheterna i ex beteende mellan ragdolls.

Tack för en inspirerande blogg!

Rebecca sa...

Älskar när du tipsar om grejer i LA som barn (och vuxna) tycker är kul! Tack!

Hans sa...

Toppen bild med fjäril, kul komposition

Maria sa...

Det du skriver om förgyller min vardag :) Kl är kvart över 7 o jag sitter på t-banan på väg till jobbet (u get the angst picture?) och detta fick mig att le!
Tack! Och kram!

Karin sa...

Tack snälla alla! Roligt med era kommentarer!
Karin