fredag 19 juli 2013

Utflykt

Igår tog vi en vända till Klädesholmen. Här har vi Caesar och Harry i full färd med krabbfiske. Allt är perfekt, förutom att vi längtar väldigt mycket efter Henrik! Samtidigt som vi åkte till Västkusten åkte han tillbaka till LA för att jobba. Tur för honom att han kan mysa med Mister Bister...
Rasta-syster Ullis och lilla Boris.
Ser ni en flaggstång som står lite snett därnere mellan husen? Det hänger en lian på den som man kan svinga sig ut i vattnet med. Ser underbart härligt ut!
Så himla gulligt överallt.
Ljuvlig rabatt. Blåklint, vallmo och olika typer av malvor.
Fönstren!
Tänk vad lite luktärt kan göra...

2 kommentarer:

Josefin sa...

Hej Karin,
ni verkar ha en magisk sommar!
Ville bara säga att om jag får bli en så skön och fin förälder som du och Henrik verkar vara, och vara sås snygg som du är så kommer jag bli överlycklig. Det kommer i allafall vara min målbild. minns själv hur min pappa kunde fixa och bygga allt när jag var liten och inser hur viktigt det är för mig att jag blir likadan. Ni verkar vara en galet fin familj och era söner är så söta och verkar stencoola. Får jag slänga in en klyschig grej så skulle jag gärna få lite fler bilder på dina kläder. Oavsett vad ni gör verkar du ha en så skön avslappnad stil. Men mest vill jag säga tack för att du inspirerar vad gäller vikten av familj och tack för att du påminnt mig om att man aldrig får sluta leka, bygga eller skratta. Ha en skön sommar!

Karin sa...

Hej Josefin,
Vilken komplimang! Tack snälla! Ha en fin sommar du också!