måndag 3 augusti 2009

Alltid redo

Igår hände det som man inte vill ska hända, men som förmodligen ändå är bra att det nu hänt. Henrik och Harry var på bryggan och höll på med lite allt möjligt. Helt plötsligt upptäcker Henrik att Harry är försvunnen. Han fattade genast att Harry måste åkt i, och springer ut på bryggan. Han ropar, men hör inget och ser honom ingenstans. Under en isande sekund tror han att Harry glidit ur flytvästen oc sjunkit. Men så hör han honom chippa efter luft under bryggan, och kastar sig i. När han fått upp honom säger Harry "båtten". Han måste försökt hoppa i båten själv och då ramlat mellan bryggan och båten. Harry var märkbart chockad och var väldigt tyst under en längre stund efter händelsen. Jag är mycket glad att vi kör med flytväst så fort Harry är ute.
Alltid redo.

4 kommentarer:

grindsson sa...

Vad är det man säger; "tur i oturen". Vilken tur att ni tar det säkra före det osäkra. Hjälp vad läskigt det är innan man vet hur bra det gick...

k sa...

Hu, så hemskt, men som du säger, ibland är det bra att sådana saker händer för att man ska bli medveten om att det KAN hända... Mycket skönt att det gick bra!

Tanja sa...

Fy vad hemskt! Men som du säger, skönt att det ändå hänt (och gick bra). Och klokt med flytväst alltid.

Sara sa...

Fy vad hemskt. Får tårar i ögonen när jag läser det. Vilken tur att allt gick bra och att han alltid har flytväst på sig. Hälsningar Sara en anonym läsare som inte komenterat tidigare ;-)