tisdag 12 februari 2013

Ta-da!

Nu är då "lilla barnrummet" i köket klart! Såhär blev det. Mamma har klätt om soffan i superfint smalrandigt tyg. Jag har slipat och målat om bord och bänkar - de var svarta förut.
Och så har pappa byggt upp en hyllvägg och installerat TV.
Detaljer. Barnens små projekt i fönstrena.
Här är några gubbar som moster och Måns gjort när de var här.
Nu till en fråga. Jag limmade på en bollfrans på den nedre hyllan. Borde jag sätta på bollfrans på alla hyllorna? Och så funderar vi på om mamma ska sy en liten kappa av bänktyget och hänga på denna hylla också. Så det blir som en köksbänk?
En annan detalj. Farmor har målat en falukorv. Barnens favoritmat och som man inte får tag på här... Jag och pappa hittade den här fina ramen på marknaden i helgen. Förgylld korv numera.
Så typiskt att vi inte tog en "före-bild" på detta projekt. Men ungefär såhär såg det ut innan. Bild från i höstas.

9 kommentarer:

Jenny sa...

Ja en liten kappa blir perfekt.

Anonym sa...

Det blev superfint! men ingen bollfrans eller kappa.
Mia

Mrs Clapper sa...

Det är superfint! Måste vara roligt för barnen att ha det utrymmet, och praktiskt! Tycker bara bollfrans på den nedersta och en kappa. Det kommer både rama in och dessutom blir det ju en smart förvaring att skjuta in saker i sedan som man kanske inte alltid vill ha framme.

Kmannen sa...

Vi bor i Seattle och har bestallt falukorv fran Wikstroms Deli i Chicago via igourmet.com... Funkade perfa...

...dom har ocksa en massa andra godsaker (massa kaviar, salami, Bottarga, osv.)

Falukorv

Viktoria - Pinkpastry sa...

Åhh så snyggt! Ni har det sååååå fint hemma. Jag tycker inte kappa och bollfrans. Jag (läs maken) gjorde en kul detalj till vårt kök i helgen, en diskhanddukshängare av en kavel. Du som har det så fint, har du något tips om snygga och inte för dyra mattor? Mvh Viktoria

Anonym sa...

Så fint!
och falukorvstavlan är ju toppen!
Inga bollfransar på resten av hyllorna, kanske en kappa?

Sandra P sa...

Jag röstar faktiskt för både kappa och fler bollfransar. Resten av rummet är ju rätt avskalat så då kan man med fördel pynta hyllhörnan lite.

Karin sa...

Tack för hjälpen! Resultat kommer snart!

Inger sa...

Vilka hjälpsamma och händiga föräldrar du har, guld värt. Falukorvstavlan är supercharmig och ramen är pricken över i.et. Snyggt!