torsdag 18 april 2013

Liten Bister

Tyvärr verkar det som att Mister Bister inte får åka med till Sverige i sommar. Det är för att vi har flygbiljetter med BA, och enda sättet att ta med djur där är i Cargo. Och övernattning i London. Det känns inte okej... Så igår var Mister Bister på playdate med Malins katt Baby som han förmodligen kommer tillbringa sommaren med... Han var helt slut när han kom hem. Slocknade omedelbart.
Om någon ska åka till Sverige i Juni, och åker med annat bolag än BA, och känner sig sugen på lite extra bagage så vill Mister Bister gärna lifta... Belöning utlovas.

2 kommentarer:

Anna sa...

Oj vad tråkigt! Vi flög över vår hund med Lufthansa när vi flyttade till Atlanta i höstas. Jag fick tips av en Pet Relocator att det var det bästa flygbolaget.
Vår hund var för stor för att åka i kabinen, men sidan om oss satt en dam med en fluffig liten vit hund i en bur. och det gick jättebra.
Kabinpersonalen var väldigt tillmötesgående mot oss när jag med lite halvpanik i rösten frågade om de visste att de hade en hund i cargo och om de hade en bra temperatur där. Så Lufthansa kan jag rekommendera till en annan gång.

Stephanie Bjelkstam sa...

Hej Karin!

Säg till om ni skulle vara intresserade av en 40+, ansvarsfull house sitter som ser om hus och lilla Mister Bister i sommar. Har jobbat på TitanTV i flera år och ska nu över i sommar till LA för fotojobb med Martin Löf och Mira Fröling. Det var jag som koordinerade tjejmiddagen hos Jennie förra året för Elle, men kunde tyvärr inte åka då.

Hur som haver, har dessutom en fin 2:a vid Karlaplan som kan användas vid behov. Letar boende i LA under 4-6 veckor från slutet juni/början aug.

Hör av dig om det skulle vara intressant.

Bästa hälsningar,
Stephanie Bjelkstam