lördag 25 maj 2013

Lilla Essar Spargris

I onsdags kväll kom Caesar springande till mig och skrek att han skulle dö för att han svalt en peng. Det var Mister Bister som lurat honom att svälja den tydligen. Han kunde andas bra och förklarade att det var en brun peng. En penny alltså. Efter att ha pratat med hans pediatritian som sa att jag inte behövde oroa mig, den lilla pengen skulle komma ut andra vägen - lugnade vi ner oss.
På torsdagen åkte han till skolan som vanligt, men vid halvtio får jag ett samtal från skolan om att det verkar som han fått en försenad reaktion. I ilfart kör jag ner Caesar till Cedars Sinai sjukhuset. Och där tas denna röntgen-bild. Den satt helt fastkilad. När de uteslutit att pengen satt i luftvägarna fick vi avakta gastropski/operation under narkos.
Caesar var så duktig. Inte lätt att ligga hungrig och törstig, och vänta i sex timmar på att få ta ut pengen som katten lurat i en.
Pappan kom också dit. Här är vi på väg in på operations avdelningen.
Caesar var en sån modig liten kille! Jätteduktig. Och nu är pengen ute. På uppvaket konstaterade han att "Jag älskar inte folk som äter pengar".

3 kommentarer:

lottasworld.blogg.se sa...

Usch vad otäckt, vilken tur att det gick bra tillslut! Du får ha ett snack med Mister Bister ;)

Karin S sa...

Men lilla skrutten. Inte lätt när katterna luras och håller på. Tur att det gick bra! Och vill bara säga att jag tycker om din blogg jättemycket. Allt känns så äkta och fint.
Kram

Karin sa...

Mister Bister har fått en tillsägning!