onsdag 8 maj 2013

Loves dag

Idag skulle Love fyllt 9 år. Och vi kommer fira minnet av denna fantastiska lilla person. Jag började dagen med en tur till Berolina Bakery utanför stan för att köpa Loves favorittårta, Prinsesstårta. Det är Harry och Caesars favorit också...
Det är svårt att inte gråta, men det är också himla viktigt att tänka på allt det fina och glada med honom. Tänk att vi fått lära känna denna superspeciella lilla kille! Och så mycket man lärt sig om livet av honom. Vad som är viktigt på riktigt och inte. Och att det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig. Så är det i livet. Och man får inte glömma bort att busa! Det är superviktigt.
Det första jag tänkte på när jag vaknade imorse var hur det var när jag träffade Love för första gången - det var förmodligen någon dag efter att denna bild togs. Den här bilden fick jag per mail från Jens från BB skulle jag tro... Jag hade blivit moster och Love var den första bebis jag lärde känna på riktigt. Och den första personen som fick mig att känna att jag ville ha en egen bebis. Tack för det lilla skrutt. Och så dina fina föräldar - önskar jag kunde kramat om dom idag.
Här har Love sovit över hemma hos mig på Rindögatan. Fint minne. En sån liten gullunge.
Idag kommer vi tänka på dig Love - tända ett ljus och äta tårta.
Och så har vi i sann Love-anda planerat att göra ett bus från och för dig - hänga upp ett hänglås på ett hemligt ställe. 
Du är alltid med oss i minnet. Puss lilla älskade unge. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag hittade till din blogg via Jennie Hammars och jag är så glad att jag gjorde det, gillar din blogg jättemycket. Jag har läst tillbaka lite och vill säga att du skriver så otroligt fint om din älskade systerson Love. Genom dina ord, i detta och tidigare inlägg så har jag förstått vilken underbar person han var och älskad av alla er runtom, förstår om han är saknad. Gillar att ni firar hans minne på hans dag, särskilt med att göra ett bus i hans anda. :-)

/Anna J

marita sa...

Kan bara instämma med Anna. Det berör så otroligt mycket. Fint.

Helena sa...

Vi tänker på er idag. Kram från oss!

Hans sa...

Fint gjort a er alla, låset skulle han verkligen uppskattat. Det följer den gamla "kärlekslås"
traditionen man ser nere i europa. Brorarna
i Rom som exempel.

Josefin sa...

Har ganska nyligen hittat hit och blir alltid så varm när jag läser det du skriver. Jag längtar efter barn när jag får ta del av er vardag och dina texter påminner om vad som är det viktiga i livet. familj, vänner och kärleken. Det är fint. Tack!

Karin sa...

Tack för tankar och snälla kommentarer!
Karin