onsdag 24 augusti 2011

Simskola hemma

Idag körde vi igång med simskola för barnen. En simtränare som heter Randy (till höger i bild) kommer komma hem till oss ett par gånger, och träna Harry, Caesar, Tom och Henry i poolen. Väldigt LA, kanske ni tycker (jag tycker det!), men bor man med pool i trädgården går det inte en dag utan att man oroar sig för vad som kan hända... Här är det Caesar som ska få träna. Hopp!
Blubb. Blubb. Blubb. Harry var så upprörd över det faktum att brorsan skulle bada utan armpuffar, att han höll på att bryta ihop vid poolkanten. När det senare var hans egen tur för lektion så var han - som Randy beskrev det - den mest osamarbetsvilliga elev hon någonsin haft.
Efter att simläraren åkt hem var i alla fall killarna väldigt laddade på att träna utan armpuffar. Det blev ett riktigt bra träningspass. Med en liten paus för snacks och film här...
Ett trött gäng.

1 kommentar:

wieeerik sa...

Hej Karin,
igår började en tävling på studeravidare.se. Vill du också vara med och tävla? Du behöver bara nämna oss i ett blogginlägg och har då chansen att vinna Nya MacBook Air.

Infomation om tävlingen finns under www.studeravidare.se/bloggtavling.

MVH Studeravidare teamet