tisdag 15 oktober 2013

Jakten på Bister

Imorrn har det gått två veckor sedan Mister Bister försvann. Och även om jag fått höra att han nu är en fri själ letar jag vidare. Idag har detta vykort delats ut till femhundra personer i närområdet. Det är alltså en automatiserad tjänst jag beställt.

Jag har förstått under min jakt på Bister att det här med försvunna husdjur är en jättebusiness här i USA. Herregud vad folk tjänar pengar på detta! Och det är mycket möjligt att fler försvunna husdjur kanske kommer tillrätta här. Eller inte. Kan i alla fall konstatera att man kan få hjälp med allt från Pet Detectives som sysslar med tracking och forensic analysis (typ CSI), spårhundar, skallgångar till automatiserade brevtjänster och animal communicators (medium).

Lilla missen vi saknar dig!


7 kommentarer:

Eva G sa...

Följer detta med en klump i magen. Kan inte sluta hoppas att ni får tillbaka Mister Bister. Var han chipmärkt och kastrerad? Håller fortfarande alla tummar.

Anonym sa...

Känner precis som Eva G. Känner så med er. Håller också fortfarande mina tummar för er älskade Mister Bister. Styrkekramar / jlundgren

Anna sa...

Hoppas på att han kommer hem snart!

My beautiful daughters' mom sa...

Vad jobbigt att inte veta var han är. Lycka till och hoppas att han dyker upp snart.

Mvh, Anneli i Dalarna

Anonym sa...

Åh nej är han försvunnen? Stackars er och stackars liten.Hoppas verkligen han kommer tillbaks snart välbehållen!!! Håller tummarna!

Anonym sa...

Min katt var borta 9 månader och kom tillbaka även fast vi hade flyttat till ett nytt hus!

Karin sa...

Jag fortsätter hoppas!