lördag 5 oktober 2013

Kom hem nu lilla.


                                           


7 kommentarer:

Jenny sa...

Gud, jag hoppas verkligen att han kommer till rätta! Kramar till er!

Malin sa...

Karin, jag blir helt bölig när jag ser att er lilla bebis fortfarande är borta. Fy, vad man blir ledsen för er skull. Har själv en liten misse och de blir ju som ens barn. Det är ingen omöjlighet att han dyker upp när som, katter gillar ju äventyr och om han dyker upp hos ngn granne lär de höra av sig. Har själv bott i HH och det känns som att alla är glada i djur där uppe och kanske bara behåller honom hos sig ngn dag extra för att han är så mysig. Min väns katt blev av misstag inlåst i grannens förråd, hittades när gräset skulle klippas några dagar senare. Så vi håller alla tummar & tår vi kan för att någon vänlig själ ringer er snart med bra nyheter. Kramar till hela familjen!

Titti sa...

Fy vad hemskt att han fortfarande är borta! Kan säga att det är helt tack vara Mister Bister som jag nu går och väntar på att få hämta hem min egen lilla bruna mitted raggispojke om några veckor. Hoppas verkligen att han bara är på äventyr och dyker upp när som helst. Kram!

Anonym sa...

Hoppas verkligen han dyker upp snart! Håller tummarna!

Anonym sa...

Vår birmakisse var borta i 6 dygn. Ni gör det säkert, men ropa ropa ropa, gå runt i området och ropa typ konstant. Är han en kastrerad hankatt går de sällan längre än 5 km från hemmet. Har han förvillat bort sig, de är ju inte världens smartaste..kommer han höra din röst och följa den. Ofta ligger de och trycker. Vi fick tips om någon som sett vår kisse, jag gick runt i cirklar och ropade, 10 min senare dök han upp.. efter 6 dygn. Lider med er, det är förjävligt och önskar er all lycka att er lilla familjemedlem hittar hem snart.. /camilla

Karin sa...

tack för alla tips och råd och berättelser med lyckliga slut! jag ropar och ropar... letar och letar...

wonderland sa...

Han är sååå söt! Hoppas han snart hittar hem, verkligen.