lördag 26 oktober 2013

Och så lite om denna vecka...

Veckan började med tandläkarbesök. Caesar hade länge sett fram emot detta. Han tycker om att borsta tänderna och han ÄLSKAR att gå till tandläkaren. Öppnar munnen stort och länge och njuter av hela proceduren.
 I stolen bredvid var stämningen inte lika uppslupen. Vi var tre vuxna som fick hålla fast, och mina hot och mutor var till slut så överdrivna att Harry inte ens trodde på dem. Han bet ihop och vägrade öppna munnen. Nu när jag ser bilden tycker jag ju synd om honom. Men på plats var jag bara irriterad.
En annan dag tog vi oss till Brentwood Market. Cissan på väg in i Roberta Roller Rabbit affären.
Vi mötte upp med Lotta, Sara, Malin och hennes lilla gullbebis.
Ser lite kaosigt ut...
En annan dag fick jag ett hett tips om att Mister Bister just setts på detta ställe - 4 blocks från vårt hus! Jag kastade mig in i bilen och körde alldeles för fort. Och kom väl fram för sent. Inga spår... Men tipset kändes trovärdigt. Nu har hoppet ändå kommit tillbaka. Det jobbiga är bara att jag känner att jag aldrig komma fram i tid. Om han ska komma tillbaka bygger det nog på att någon ska ta in honom. Mamma tycker att jag ska ställa en tonfisk burk utanför dörren - hon tror att han kan känna lukten flera kvarter bort. Är det möjligt?
Och så var det pumpkin patch på skolan. Ett gulligt litet event där alla barnen får välja ut sin egna pumpa.
Och en annan lunch - med Cissan och Jennie. Mången tid upptogs av spekulationer kring när vattnet skulle gå. Alla väntar vi med spänning på Jennie och Filips lilla besök.
Och så blev det fredag igen. Lång härlig helg framför oss!

1 kommentar:

malin sa...

Alltså vad är grejen med att jag alltid har en konstig hand på alla bilder, börjar jag undra.