lördag 23 november 2013

Är detta Mister Bister??!!

Fick igår ett samtal från en tjej som trodde att hon sett Mister Bister. Platsen var det gamla ödehuset uppe vid Runyon Canyon på Franklin Avenue. Sittandes på trappen. Hon hade tagit en bild och skickade den till mig. Jag trodde nästan jag skulle svimma när jag såg bilden och zoomade in i den.
Är det han??? Det skulle ju verkligen kunna vara det! Jag kastade mig in i bilen i pumps och full utgångsmundering - då jag var på väg på middag på Chateau Marmont. När jag kom upp dit var han såklart inte där.

MEN nu har vi ett spår i alla fall. Och en plan. Ikväll ska vi försöka ta oss in där på ödetomten - vet inte riktigt hur i och med att det är höga järnstaket och låsta grindar. Men det får bli Henriks problem. Väl inne ska vi rigga skunkfällan med tonfisk. Och sen se vad vi kan fånga. Det är ju i alla fall garanterat denna katt som alla tips i det området kommit om. Det måste det ju vara. Och det KAN ju verkligen vara Mister Bister. Eller så är det inte det, men då får vi i alla fall reda på om det är han.
Låt oss nu be till alla små kattgudar att det är han, och att vi lyckas fånga honom!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Håller tummarna och hoppas!
Kram anna n

Hans sa...

Hoppas !

Anonym sa...

Åhh håller tummarna!!!!!! /mrskidman

eastcoastmom sa...

Tummar!

Krissy Green sa...

Fingers crossed for you all Karin!

Krissy Green sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Vilka roliga nyheter och vad glad jag blir för er skull. Har själv haft katt som barn och vet hur mkt de betyder & missen är ju så himlans fin också. Hoppas nu att er fälla funkar. Jag håller tummarna. Stor lycka till kram. /Johanna

Anonym sa...

Håller mina tummar hårt!!
Kramar J Lundgren