måndag 4 november 2013

Stor dag!

Stor dag idag måndag, den 4e november. Första inspelningsdagen av piloten på TV serien om Harry Bosch. I Down Town går det av stapeln och man kan följa uppdateringarna på Henriks Insta.
Helt sjukt kul att detta verkligen händer. Tänk om vi vetat det när vi gravida för 6 år sedan blev så sjukt besatta av Harry Bosch att vi döpte bebisen till Harry. Henrik är bra på att få saker att hända!
Imorrn ska jag få ta del av stämningen på plats och besöka set. Det ser jag fram emot!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Det här är så coolt! jag börkade följa Henrik på insta inför detta. Jag kommer ihåg min första Harry-bok. Det var "Concrete Blonde" och min dåvarande pojkväns föräldrar gav den till mig då de tyckte det kunde vara kul för mig att känna igen mig i boken då jag ganska nyligen hade tillbringat en sommar i LA. LA beskrivs så vackert men grymnt i böckerna. Jag bestämde också att en eventuell framtida son skulle heta Harry. Och tänkte hela tiden att VARFÖR har detta inte filmatiserats? jag kommer ihåg att jag surfade runt på diverse fordon där jag fort insåg varför det kanske kunde vara. Man kunde inte casta rollerna. Det var mycket upprörda röster kring olika förslag. Jag känner mig liiiite tveksam till Titus (mest för att jag bara tänker honom som IRA i SoA) men man kommer ju vänja sig. Den bästa castingen hittils dock: IRVING! KLOCKREN! Fy fasen vad avundsjuk jag är på er just nu! :)

Jenny sa...

Herregud vad många slarvfel.... skrev detta i smyg på kontoret....back to work....

Hans sa...

Ja äntligen skulle man kunna säga!

Inte för att det tagit lång tid, för det har det nog inte gjort utan att ett sådant massivt projekt med massor
av falluckor nu verkar gå i lås.
Djupt imponerande