lördag 9 november 2013

Essar bandido

Caesar på skolan igår. I sin nya hoodie från märket Munster. Med inbyggd superhjälte-mask som man kan sätta på sig när man behöver lite magiska krafter under dagen.
Här hälsar vi på Rosy som är en boa-orm, hon bor i klassrummet bredvid Caesars. Hon är inne på sitt nionde år på Hollywood Schoolhouse, och är också rätt trött.

2 kommentarer:

Rebecca sa...

Min treåring skulle älska den där hoodien... =)

Har du något tips på hur vi kan hitta en barnvakt i LA som pratar svenska? Vi åker dit i december och stannar i tre månader, och behöver hjälp med barnen ett par dagar i veckan. Du får hemskt gärna höra av dig om du skulle veta någon som behöver ett extrajobb. Barnen är 3,5 år och 7 månader och vi bor i Silver Lake.

Ha en bra dag!

Rebecca
rebecca.westtorp@gmail.com

Erika sa...

Hej! Lägger in kommentaren här, känns lite pinsam :)
Måste bara få berätta kanske en ointressant grej.
Jag och fyra svenskar till gjorde praktik på Hollywood schoolhouse 2003. Naturligtvis med helt annan personal. Men vi var och hälsade på 2012 och märkte att några få är kvar. Bland annat Narbe, förra rektorn "missK" och den fantastiske Debbie (tror jag hon heter, hon jobbar på kontoret).
2013 i mars var vi i La igen och satt på The corner nära skolan på Highland med en av lärarna som slutat och fikade. Då kom en kvinnlig lärare in som jobbade på skolan för att köpa lunch. Vi pratade på om gamla tider mm och till slut berättade hon om en svensk mamma som hade visat svensk Lucia osv i hennes klass, (appropå att vi var från Sverige naturligtvis)
Vart jag ville komma med det här vet jag inte, men det är så kul att läsa och se bilder från skolan.