torsdag 17 april 2014

Bästa pizzan i stan!

Lite senare tog jag och mamma ungarna till vår kvarterskrog. Det skotrades dit. Jag hade hjärtat i halsgropen som vanligt. De är ju helt galna de där två.
Lite iPhone-paus i väntan på mat...
Lilla mami.
Det här ÄR den godaste pizza jag vet! Alltså den är himmelsk. Med hemgjord korv och fänkål. Och till det en Sallad Nicoise.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karin,

Åker till San Francisco och LA på bröllopsresa i oktober. Har du några tips på vad man borde göra och vad man inte ska missa?

Emma sa...

Gillar din blogg! Blir nyfiken på det här med språket, talar barnen bra svenska eller använder de hellre engelskan?

Karin sa...

Hej Anonym!
Grattis till bröllop! Och bröllopsresa! Jag vill gärna ge mina bästa LA-tips. Och lovar att det kommer en sådan inom snar framtid. Men berätta - är det bara ni två? Hur gamla är ni?

Emma -
Det är speciellt det här med de två språken. Jag och Henrik pratar ju bara svenska med dem, och i skolan pratar de bara engelska? När de leker själva med varann hemma pratar de mest engelska. Och till oss pratar de mest svenska men på svengelska. Typ "hur funkar det nu igen med det där blacka hålet" etc.

Anonym sa...

Tack så mycket Karin! Vi är båda 30 och det är "bara" vi som åker. Planen är Napa (eller Sonoma), några dagars bilresa längst kusten ner till LA som vi sen stannar i några dagar. Därefter tänkte vi flyga till Hawaii och sen tillbaka till San Francisco. Skulle uppskatta tips om var man borde bo i för områden och vad man borde göra. Ser fram emot svar :)

Anonym sa...

Hej igen Karin,
Har hållit utkik efter dina LA-tips, men inte sett dem. Vill bara säkerställa att jag inet missat något :) Skrev i min kommentar från 20 april om vår resplan, så kom gärna med de tips du har för alla platser vi ska besöka.