fredag 11 april 2014

Multi kulturellaIdag gick årets Multi Cultural Fair av stapeln på skolan. Ett ganska så roligt arrangemang, som jag är volontär på. På skolan har vi barn från alla delar av världen, och på denna lilla fair försöker man få så många som möjligt av dessa världsmedborgare att dela med sig av sin mat och kultur. Mycket uppskattat av de små. Och färgglatt. Här har vi en av Junior Kindergartens fröknar som uppträder tillsammans med ett Mariachi band.
Ms Sonja, som fröken heter sjöng något helt fantastiskt vackert! Så himla duktig!
Och DANSA kunde hon verkligen också! Fråga Caesar.
Den här killen visade något som kallades Bollywood Dans. Oh wow vad Caesar tyckte det var coolt! Det var ryckiga moves, och många hopp, och guldiga brallor. Ja super succé. Många gånger gick mina tankar till Eric Saade. Kanske dock att den här killen kändes lite mer ödmjuk...
Såhär såg Caesar ut när han kollade in Bollywood dansen. Loves to dance...
Det bjöds också på mat. Från de flesta länder som finns representerade på skolan, och det är många. De här smarriga rullarna var från Grekland om jag minns rätt. Så goda!
 Och de här små godsakerna kom från Korea. Får mig att tänka på Manga.

Och uppträdande från Korea.
Här har vi Caesars underbara fröken Ms Karen - helt och hållet orsaken till att jag är klassmamma två år i rad. En underbar och inspirerande person!
Caesar var modig och provade på multi kulturen. Not. Mormors Hallongrottor (väldigt poppis nu när de börjar bli kända på skolan...) OCH Plantain Banana chips från Costa Rica - oh, dessa var sååå goda! Och säkert inte alls nyttiga?

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag köper Trader Joes Plantain chips - så goda! och även Paleo vänliga har jag hört;)

Karin sa...

Hej Anna!
Vad är Paleo?

Karin