fredag 4 april 2014

Henrik, som ett barn på julafton...

Fick stora paket levererade idag. Jag hade hjärtat i halsgropen (vad hade jag nu beställt...?) tills jag lugnt kunde konstatera att det var till mannen.
Och oj oj oj. Som ett barn på julafton blev han. Nya sändningar av förnödenheter inför den kommande katastrofen. Vi var redan utrustade upp över öronen. Earthquakes, tornados eller Zombies. Vi är preparerade för alles. Vi skulle kunna föda en by om så behövdes.
Seriositeten han får i ansiktet när han håller på med detta. Packandet av olika "run and grab"-väskor vi har utplacerade på diverse olika ställen. "Run and grabb" är alltså en färdigpackad väska med allt man behöver för x antal dygn. Jag får panik mellan varven, och tycker det är jobbigt att bli så påmind om att vi faktiskt bor i Earthquake-county. Men bättre förberedd än oförberedd förstås. Det skadar säkert inte att Henrik läst precis varenda katastrof-bok som finns publicerad.
Förutom Spam och konserverade frukter kan vi få äta sånt här. Flott ska det vara.
Det planeras och plockas i och ur väskor.
Det här var ju ändå en oväntad detalj bland allt det andra. Tror ni på riktigt att det är han som tänkt på detta? Det är ju helt sjukt i så fall. Bindor! Det måste kommit i ett färdigt kit. Är tampongerna också packade?

1 kommentar:

Eva G sa...

Haha!! Ljuvligt :-)31