fredag 18 april 2014

Bitarna faller på plats

Som ett led i foto-utbildningen jag går, har vår lärare Miller sagt att vi nu inte får använda oss av Auto-funktionen över huvudtaget. Det är inte helt lätt... efter år på auto. Men jag kämpar på. Och jag tycker mig ana en skillnad i kvalitet på bilder. Här har vi ett gäng humrar på ett manuellt taget foto. Ser ni ljuset och färgerna. Inte helt fel va? Humrarna låg och väntade på att bli vår middag. Det var ju givetvis inte så roligt för dem.
Lite vin och eftermiddagssnacks ute. Är jag på hal is om jag tycker mig se lite finare färger i detta foto? Även detta taget helt och hållet manuellt. Det betyder alltså att jag ställt in allt manuellt - vitbalans, ljusinsläpp, ISO, F och stängt av auto stabilisation.
Samma här. Farmor och Harry i bild.
Här med.
Skulle ta ett foto på när Caesar cyklade 2 meter utan hjälp. Då fick jag köra på Auto igen. Och det blev ju inte så kul. Kan ju också vara miljön. Vi är nu i "the sk Mancave".

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu slutar jag läsa din blogg. Du verkar ju uppenbarligen inte ha någon empati för andra djur än människan. Ha guldfiskar i en rund skål utan någonting i, koka humrar levande, etc.

Märkligt beteende från någon som har det så förspänt och skulle kunna göra så mycket.