söndag 14 december 2008

Idol på Ladan


Vi var och snabbfikade hos Stoffe och Hanna så att småkusinerna fick träffas. När vi kom hem igen såg vi ett välbekant ansikte stå och prata i telefon utanför sunk-krogen Ladan, som ligger i vårt hus. Idol-Kevin som faktiskt vann den mest ointressanta säsongen av Idol (trots bästa juryn) stod där. Och han såg inte alls så glad ut som man kan tänka sig att en Idol-vinnare ska göra. 
Och som Henrik sa "Vad gör han på det här sunk-stället, borde inte han ha fullt upp...?". Det borde han verkligen. Då kommer jag att tänka på att Ladan faktiskt ändrat koncept det sista halvåret. På ICA Gärdet sitter det numera lappar lite då och då om det nya koncepet - att de kör med trubadur-afton titt som tätt. Aha, det är alltså här på Ladan i vårt hus som Kevin kör igång en lysande karriär.

1 kommentar:

Janne sa...

Ladan - sunk ?
Var på nämnda krog igår kväll (31 jan) och firade min 64:e födelsedag. Fantastiskt bra jazzband. Förväntant hyfsat käk. God stämning. Såg inget sunk.
Förstår inte vad du menar, men du kanske tillhör den nya sortens gräshoppor som inte har lärt sig att stava till ordet solidaritet. Rekommenderar läsning blir Zolas: Den stora gruvstrejken.
Själv hade jag och min fru tillsammans med vänner en mycket fin och trevlig afton.

Janne